investera i ett par högkvalitativa MC-handskar av läder.

Superior Layer produkter är designade och utvecklade i Sverige, våra MC-handskar från Superior Layer är perfekt anpassade till det nordiska klimatet. Oavsett om du tar en tur på motorcykeln, arbetar i trädgården, vandrar i fjällen eller vill matcha din kavaj, har vi en kollektion av handskar som passar dig. Våra handskar är slitstarka och kan användas på många olika sätt.

MC-handskar som tål att användas

Vi på SUPERIOR LAYER brinner för att skapa premiumprodukter av högkvalitativt skinn för motorcyklister. Vår ambition är att erbjuda våra kunder ett exklusivt sortiment av premiumprodukter.


Tillverkning

Vi tillverkar färre modeller och håller vårt sortiment smalare än våra konkurrenter av en enkel anledning. Våra mc-handskar sys noggrant för hand, vilket är en mer tidskrävande process jämfört med massproduktion.


Säkerhet

Upptäck våra MC-handskar för äventyr i på vägarna. Certifierade enligt ISO-standard och CE-godkända.


mc-handske av Hög kvalité

MC-handskar har viktiga uppgifter att utföra. De håller händerna varma och torra, och ge dig bra grepp med styret, vilket är avgörande för att ha full kontroll över din motorcykel. Men de spelar också en ännu viktigare roll – att ge bättre skydd vi en mc-olycka.


Olycka

Det värsta scenariot kan inträffa när en motorcyklist tappar kontrollen på grund av antigen en krock eller en glidning. Under dessa omständigheter så är kroppens naturliga reaktion att sticka ut en hand för skydd eller stabilitet, vilket medför smärta och skada.